Mobility Centre

De nieuwe Volvo V60

Puur rijplezier en comfort verpakt in zelfverzekerd design. Vanaf € 43.995,-

PROFITEER ZOLANG HET KAN

ALLEEN DEZE MAAND SUPERVOORDEEL

De nieuwe Volvo V60

Bij ons kunt u deze maand al rijden!


 

Wat een fantastische auto is de nieuwe Volvo V60. Alleen jammer dat u nog zo lang moet wachten voordat u er in kunt rijden. Niet bij Volvo Mobility Centre. Wij hebben het weer voor elkaar gekregen; de eerste V60’s van Nederland staan bij ons. Dus nu kopen is deze maand rondrijden in uw nieuwe Volvo V60.

Wacht niet te lang en profiteer zolang het kan. Dan bent u een van de eersten in Nederland die rondrijdt in een splinternieuwe Volvo V60. De estate die naadloos in uw leven past. Met een krachtig silhouet en gedurfde verhoudingen.

De nieuwe estate van Volvo

Volvo staat al meer dan 60 jaar bekend om haar estates. Onmiskenbaar Scandinavisch design met focus op innovaties die uw leven makkelijker maken. De nieuwste estate is de nieuwe Volvo V60. Een prachtige auto die verkrijgbaar is in vele uitvoeringen.

De kracht van Volvo De nieuwe V60 beschikt over krachtige motoren gecombineerd met een economisch verbruik. Geavanceerde brandstofmotoren dan wel gecombineerd met een krachtige elektromotor leveren de kracht om snel te reageren in het verkeer. De nieuwe Volvo V60 is leverbaar met motoren van 150 tot en met 390 pk en 320 tot en met 640 Nm.

Hybride, slimme kracht De nieuwe V60 is ook leverbaar met de plug-in hybride T8 Twin Engine, de perfecte combinatie van de high performance benzinemotor en een krachtige elektromotor. Power meets efficiency.

Volop ruimte De nieuwe V60 biedt comfort aan vijf inzittenden. De inklapbare rugleuning van de achterbank heeft een praktische verdeling van 60/40. Optioneel is deze rugleuning elektrisch inklapbaar.

Ruimte voor al uw ideeën Wat u ook wilt vervoeren, grote kans dat u het kwijt kunt in de nieuwe V60. Met een volume van maar liefst 529 liter tot aan de bovenzijde van de achterbank, biedt hij u volop ruimte.

U heeft een streepje voor

Reserveer nu een productieplaats


Volvo Mobility Centre heeft direct bij aankondiging van de nieuwe V60 een aantal voororders geplaatst. Dat betekent dat we beslag hebben weten te leggen op een aanzienlijk aantal productieplekken. Daar kunt u van profiteren, want naast dat we als een van de eersten een aantal V60’s hebben, kunt u ook heel snel rijden in een persoonlijk samengestelde V60. Wanneer u nu uw V60 van uw dromen samenstelt en bestelt rolt uw V60 als een van de eerste van de productieband. Uniek in Nederland. Nu snel beslissen is dus snel rijden! Meer weten? Bel of kom langs voor een afspraak.

Zorgeloos genieten

Koop, lease of private lease


 

De nieuwe Volvo V60 kunt u naast kopen uiteraard ook bij ons leasen. Zowel zakelijk als private lease hebben we zeer aantrekkelijke aanbiedingen die we op maat voor u kunnen samenstellen. Met private lease geniet u iedere dag zorgeloos van uw nieuwe rijk uitgeruste Volvo V60. Zo rijdt u privé al een nieuwe Volvo V60 vanaf € 699,- p.m. Deze prijs is inclusief btw en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Benieuwd wat uw droom-Volvo per maand kost? Bel of kom langs voor een afspraak.

Na een vakantie in Zweden was mijn aandacht gewekt door Volvo. Je ziet ze daar overal. We hebben nu sinds 3 maanden een XC40 en zijn er erg blij mee.

Johan: “Tot een half jaar geleden kocht ik om de 4 à 5 jaar een auto die in de aanbieding was. Tot die vakantie in Zweden. Het was daar super koud en heel glad en het lijkt wel of iedereen een Volvo heeft. Dat zette me aan het denken. Eenmaal thuis ben ik bij Mobility Centre gaan kijken, goed geholpen en tot mijn verbazing was de Volvo veel goedkoper dan ik dacht. Nu rijden we 3 maanden in onze XC40 en zijn ontzettend tevreden.”

Mobility Centre is uw Volvo-dealer voor de regio

Zoekt u een Volvo? Kom dan langs in één van onze showrooms. U vindt ons in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen. We zijn officieel dealer van Volvo Cars en hebben altijd een ruime voorraad nieuwe Volvo’s op voorraad. Maar we hebben ook een ruime keuze in demo’s, gebruikte Volvo’s én het grootste aanbod van topklasse Volvo Selekt occasions. U bent van harte welkom.

Ja, ik wil graag een scherp aanbod

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Onderwerp:

Uw vraag of opmerking:

Vestiging voorkeur